Hem / Nyheter / Kent – Då som nu för alltid

Kent – Då som nu för alltid

Idag släpptes titeln, låttitlarna, omslaget och releasedatumet för det sista studioalbumet någonsin med Kent. Albumet som heter Då som nu för alltid blir det tolfte studioalbumet från gruppen och släpps den 20 maj.

Kent aviserade tidigare i år att 2016 blir deras sista år tillsammans. Samma dag släpptes singeln “Egoist”, som dock inte kommer att finnas med på albumet. I höst ger gruppen sig också ut på en avskedsturné som Zero skrivit om tidigare.

Nedan ser ni omslaget och låttitlarna.

Kent - Då nu och för alltid, omslag
Creative direction: Thomas Ökvist. Fotografi: Peter Gehrke.

Kent - Låttitlar - Då nu och för alltid

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Lädret 2017

Ny svensk pop från Kents gamla studio

Från Kents tidigare studio, ”Park Studios”, strömmar det nu återigen ut en svensk poplåt. Bakom …