Kent – Då som nu för alltid

Idag släpptes titeln, låttitlarna, omslaget och releasedatumet för det sista studioalbumet någonsin med Kent. Albumet som heter Då som nu för alltid blir det tolfte studioalbumet från gruppen och släpps den 20 maj.

Kent aviserade tidigare i år att 2016 blir deras sista år tillsammans. Samma dag släpptes singeln “Egoist”, som dock inte kommer att finnas med på albumet. I höst ger gruppen sig också ut på en avskedsturné som Zero skrivit om tidigare.

Nedan ser ni omslaget och låttitlarna.

Kent - Då nu och för alltid, omslag
Creative direction: Thomas Ökvist. Fotografi: Peter Gehrke.

Kent - Låttitlar - Då nu och för alltid

 

 

 

 

 

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Drømlæge – Slitna sanningar och långa spår

Drømlæge är ett soloprojekt med Michael Svedberg från Eskilstuna som låtskrivare, artist och producent.  Han …