Sunday , September 25 2022

Ny singel från Sofia Härdig

Svenska Sofia Härdig, som Zero tidigare talat med (läs mer här), släpper en ny singel.

Denna heter “Sitting Still” och är en aptitretare inför den kommande fullängdaren, And The Street Light Leads To The Sea, som släpps i slutet av april.

Alla vänner av begåvad, svensk electronica/indie har alltså något att se fram emot!

 

 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!