2015 års bästa låtar

Zero sammanfattar musikåret 2015 i en stor Spotify-playlist med 100 spår.

Super-bronto-kolossal-bauta-lista!

Har du sisådär en sju timmar över? Följ då med på en musikalisk resa genom Zero-året 2015. Det blir allt från kända namn som New Order, Duran Duran, Dave Gahan, Martin Gore, Marilyn Manson, Björk, David Hasselhoff, David Bowie och Suede till nyare talanger som Emika, Closure, Spector, Freeweights, Dolores Haze, Joy och Maxida Märak.

Så häll upp en spann glögg och en tunna knäck, kör ut katten på balkongen (gör inte det), lägg upp fötterna på julbordet och ratta in Zeros Spotify-playlist med 100 spår utan inbördes rangordning nedan.

 

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Vogon Poetry - The Guide

Vogon Poetry – The Guide

Stor igenkänningsfaktor när Vogon Poetry nu är tillbaka med nytt material. Bandet har existerat sedan …