Society – nytt album från Sara Berg

Den Londonbaserade svenska electroartisten Sara Berg, som Zero tidigare skrivit en del om, släpper nu sitt tredje album, Society.

Society innehåller elva låtar och kombinerar, precis som föregångarna Say Hello to the Naked Lady och When I Was a Young Child I Used to Feel Pleasure from Playing With Others, smarta melodier och spännande elektroniska ljudlandskap med genomtänkta texter och personlig sång.

Ni hittar Society på Spotify, iTunes och andra digitala plattformar.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

The Blaze

The Blaze är tillbaka

Efter en omfattande världsturné för deras första album “Dancehall” tar Guillaume och Jonathan Alric sats …