Wednesday , November 30 2022

Society – nytt album från Sara Berg

Den Londonbaserade svenska electroartisten Sara Berg, som Zero tidigare skrivit en del om, släpper nu sitt tredje album, Society.

Society innehåller elva låtar och kombinerar, precis som föregångarna Say Hello to the Naked Lady och When I Was a Young Child I Used to Feel Pleasure from Playing With Others, smarta melodier och spännande elektroniska ljudlandskap med genomtänkta texter och personlig sång.

Ni hittar Society på Spotify, iTunes och andra digitala plattformar.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Lizette Lizette i butik

Lizette Lizette tolkar Britney Spears

Den svenska icke-binära artisten Lizette Lizette har valt att tolka Britney Spears “Born To Make …