Friday , August 12 2022

Writing The Future – “Soldier”

Uppskattar du hård musik och tror på ett rättvist samhälle, där alla är välkomna? Då finns det anledning att kolla upp det svenska bandet Writing The Future, som nyligen släppte singeln ”Soldier”.

Writing The Soldier beskriver sig själva och ”Soldier” enligt följande:

Writing The Future gör inte bara ruskigt bra musik, utan dessutom musik med viktiga budskap. Vi är ett band som väljer att se vad de flesta tragiskt nog blundar för. Vi tar upp ämnen som människor i dagens samhälle måste ta på allvar, som till exempel lika rättigheter och möjligheter oavsett sexuell läggning eller hudfärg. ”Soldier” handlar om HBTQ-frågan och om att acceptera folk precis som de är. Det spelar ingen roll om du är hetero- eller homosexuell, vit eller färgad, kort eller lång, smal eller tjock. Vi är alla lika mycket värda!

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!