Thursday , June 20 2024

Writing The Future – “Soldier”

Uppskattar du hård musik och tror på ett rättvist samhälle, där alla är välkomna? Då finns det anledning att kolla upp det svenska bandet Writing The Future, som nyligen släppte singeln ”Soldier”.

Writing The Soldier beskriver sig själva och ”Soldier” enligt följande:

Writing The Future gör inte bara ruskigt bra musik, utan dessutom musik med viktiga budskap. Vi är ett band som väljer att se vad de flesta tragiskt nog blundar för. Vi tar upp ämnen som människor i dagens samhälle måste ta på allvar, som till exempel lika rättigheter och möjligheter oavsett sexuell läggning eller hudfärg. ”Soldier” handlar om HBTQ-frågan och om att acceptera folk precis som de är. Det spelar ingen roll om du är hetero- eller homosexuell, vit eller färgad, kort eller lång, smal eller tjock. Vi är alla lika mycket värda!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!