Wednesday , May 22 2024
vnv nation, 2015

Festivalen Electronic Summer slutsåld

Med en dryg vecka kvar till Electronic Summer meddelar arrangören att festivalen är i stort sett slutsåld. Göteborgsfestivalen som arrangeras för fjärde gången har i år lyckats boka VNV Nation inte en gång utan två.

Den engelska gruppen gör under fredagen ett alternativt set med b-sidor och annat material som annars inte spelas live. Något gruppen aldrig tidigare gjort. I övrigt finns ett flertal stora bokningar som tyska Project Pitchfork, grekiska Marsheaux och svenska Karin Park.

Electronic Summer äger rum på Brewhouse i Göteborg 27-29 augusti.
Mer information hittar ni här: www.electronicsummer.se
Om biljetter finns kvar finns de här: www.biljettforum.se

LINE UPP
VNV Nation x 2 (1 alternativt set + 1 hits set)
Project Pitchfork
Solar Fake
Marsheaux
Psyche
Karin Park
Sturm Café
Me The Tiger
Nattskiftet
Peter Sjöholm
Virtual Voices
Hiltipop
Avantgarde
Xhile
Presence | Of | Mind
Destin Fragile
+ 1 Secret performance

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

En elektronisk helkväll i Helsingborg – videoartikel med VEX, Psyche och Elegant Machinery

Charles Dickens i Helsingborg var den första puben i traditionell brittisk stil att öppna i …