Tuesday , January 31 2023

“Restless”, ny singel från New Order

Är ni, precis som vi, nyfikna på New Orders nya album? Okej, spetsa då öronen.

Restless

Manchester-legenderna presenterar nu första singeln, “Restless”, som bådar gott inför den kommande fullängdaren som släpps framåt hösten.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Nation of Language – “Across That Fine Line”

Trots sina rötter i Brooklyn, New York City, skapar Nation of Language musik som leder …