The Mobile Homes kommunicerar med ny video

The Mobile Homes bjuder på första livstecknet sedan 2012 i form av nya singeln ”Community” där gruppen försöker svara sig själva på frågorna Vilka är vi och vilka är de andra? Vem säger vi ja eller nej till?

– På den frågan blev svaret en ny singel döpt till “Community”. Vi är väldigt nöjda med både låten och videon och att få citat som ”En ännu mer melankolisk ”Computer Love” från någon vi tycker har koll och som vi gillar berör oss verkligen, berättar gruppens sångare Hans Erkendal för Zero.

Utan att veta vem Hans syftar på så är nog låttiteln ”Computer Love” en ledtråd.

Videon är hur som helst regisserad och producerad av The Mobile Homes keyboardist Sami Sirviö som för många även är känd från gruppen Kent.

The Mobile Homes har under senaste året firat 30 år som grupp och har gett ett par uppmärksammade spelningar med gäster som Kent, Wolfgang Flür (ex Kraftwerk), Familjen, Covenant, Robert Enforsen (Elegant Machinery, Hype), Statemachine och Christer Sandelin (Style) m fl. Fler spelningar är att vänta under 2015.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Polygon Legion – Using System EP

Svenska Polygon Legion beskriver sig som “electronic pop for the futuristic mind”, vilket ger en bra …