Twiggy Frostbite – TWF

Review Overview

Betyg - 7

7

Det låter snyggt, lent, vänt och behagligt, men utan att bli mesigt.

User Rating: Be the first one !
twiggy frostbite - twf, omslag
Skivbolag: Despotz / Playground

Till sitt andra album har trion blivit en kvartett och hunnit med ett treårigt uppehåll. Två faktorer som verkar ha gjort bandet gott, för “TWF” låter riktigt bra.

Det är inte alltid låtarna sitter som en smäck i hörselgången, snarare smyger de runt i rummet och kryper på lyssnaren utan att man riktigt märker det. Det låter snyggt, lent, vänt och behagligt, men utan att bli mesigt. Det finns en avighet i Twiggy Frostbites låtar som gör att den snälla popen blir mer än bara en tjusig kuliss. Det här är musik som lever och andas, men inte gör särskilt mycket väsen över det.

 

 

Om Tobias Pettersson