Zero TV – Melodifestivalen deltävling 4

“Vitt är det nya svarta”, sade Eric Saade till Zero efter segern i Göteborg. I Malmö tog Mariette tillbaka det svarta och mörka tillbaka in i Melodifestivalen igen. I veckan som gick syntes Eric Saade åter klädd i svart och ordningen är nu återställd. Så nu gäller svart igen och Zeros team försöker hänga med i Melodifestivaltrenderna. 

I helgen har den sista av fyra deltävlingar ägt rum på Conventum Arena i Örebro. I pressrummet har det pratats om det jämnaste startfältet hittills, men egentligen handlade det om utklassning från en viss Zelmerlöws sida. Måns hade favorittrycket på sina axlar trots att hans låt anklagats för att vara väldigt lik David Guettas “Lovers on the Sun” (ft Sam Smith). Där har ni en liten sammanställning av vad ni kan se i klippet från denna vecka.

I Zeros TV-klipp ser ni intervjuer med Måns Zelmerlöw, hans pappa, Hasse Andersson och Midnight Boy.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Eurovison 2015

Semifinalerna i Wien – Startordning

Nu är samtliga låtar som deltar i Eurovision Song Contest i Wien klara. Idag presenterades startordningen …