Wednesday , July 17 2024
Ringo Starr

Ringo Starr släpper nytt album i april

Rocklegenden Ringo Starr skickar ett knippe musikaliska vykort från paradiset – i det här fallet hans adopterade hemstad Los Angeles. Som vanligt backas han upp av sitt trogna All Starr Band, med bl a Todd Rundgren och Steve Lukather.

Med på skivan som kommer heta Postcard from Paradise är en rad illustra musikstjärnor som råkade vara i stan när inspelningarna gjordes hemma hos Ringo. Hit hör Dave Stewart, Joe Walsh och Peter Frampton. Totalt bjuds vi på elva vykort, däribland ”Rory and the Hurricanes” – en hyllning till Ringos gamla tonårsband där han spelade innan han fick ett telefonsamtal från killarna i Beatles.

Tracklist:
1. Rory And The Hurricanes
2. You Bring The Party Down
3. Bridges
4. Postcards From Paradise
5. Right Side Of The Road
6. Not Looking Back
7. Bamboula
8. Island In The Sun
9. Touch And Go
10. Confirmation
11. Let Love Lead

www.ringostarr.com

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.