Saturday , January 28 2023

Twin Peaks kommer tillbaka

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Hans-Olof Svensson)

Den klassiska serien Twin Peaks gör comeback i tv-rutan.

I fredags antydde skaparna David Lynch och Mark Frost gemensamt via Twitter (“Dear Twitter Friends: That gum you like is going to come back in style! #damngoodcoffee”) att den bisarra, nyskapande följetongen skulle få nytt liv.

Idag bekräftades planerna. Nästa år kommer nio nya avsnitt att sändas som miniserie. Varje episod kommer att skrivas av Frost och Lynch och regisseras av Lynch. Handlingen lär vara en fortsättning i nutid av de mystiska händelser som ägde rum omkring 1990.

Se teasern här nedan.

Om Webbmaster

Kolla även

Yelle - 2016

Yelle – ”Top Fan”

Electroduon Yelle, med Julie Budet i spetsen, slog igenom 2006 med singeln “Je veux te …