Saturday , August 8 2020

Twin Peaks kommer tillbaka

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Hans-Olof Svensson)

Den klassiska serien Twin Peaks gör comeback i tv-rutan.

I fredags antydde skaparna David Lynch och Mark Frost gemensamt via Twitter (“Dear Twitter Friends: That gum you like is going to come back in style! #damngoodcoffee”) att den bisarra, nyskapande följetongen skulle få nytt liv.

Idag bekräftades planerna. Nästa år kommer nio nya avsnitt att sändas som miniserie. Varje episod kommer att skrivas av Frost och Lynch och regisseras av Lynch. Handlingen lär vara en fortsättning i nutid av de mystiska händelser som ägde rum omkring 1990.

Se teasern här nedan.

Om Webbmaster

Kolla även

Jim Iseman III – Viduity

Jim Iseman III kommer från Carolina men är baserad i Brooklyn, New York. Han är …