Saturday , January 28 2023

The Mobile Homes hyllade Falk

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

The Mobile Homes hyllade Christian Falk med en ny låt under sitt 30-årsfirande i Malmö. Gruppen förklarade att man skulle börja jobba med den nu bortgångne producenten och låtskrivaren och framförde en låt Christian skrivit till gruppen.

Christian Falk som producerade The Mobile Homes mest framgångsrika album, av många sett som en klassisk skiva för svensk synthpop, spelade live med The Mobile Homes på Arvikafestivalen 2010. Efter det har gruppen fortsatt att arbeta sporadiskt tillsammans. Christian skulle också ha gästat gruppens 30-årsjubileum i Stockholm i våras men av förklarliga skäl ställdes detta in. Som en hyllning framförde nu The Mobile Homes en låt som Christian skrivit till gruppen. Nedan kan du se framträdande från Malmö. Gäst på scen är också Kents Markus Mustonen. Låttiteln är okänd.

Om Webbmaster

Kolla även

Yelle - 2016

Yelle – ”Top Fan”

Electroduon Yelle, med Julie Budet i spetsen, slog igenom 2006 med singeln “Je veux te …