Tuesday , January 31 2023

Pontus de Wolfe – Kärleken har ingen tanke på oss

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[album, Braskivor, betyg: 6]

Pontus de Wolfe har en säregen röst och låten “Kärleken har ingen tanke på oss” låter som en garagepopdänga han grävt upp i mitten av 60-talet, översatt till svenska och modifierat lite musikaliskt. Inget fel på retro, så länge det fungerar, och det tycker jag att det gör här. Sedan är det lite trist med sådana här singlar som bara innehåller en enda låt. Man får ingen känsla för vad man kan förvänta sig av fullängdaren som är på gång. Kommer musiken på den att vara i stil med den här singeln så tror jag att den kan bli riktigt kul, men det här spåret kan ju också vara albumets höjdpunkt, på en nivå dit resterande material inte når. Hur det ligger till med den saken visar sig när uppföljaren till de Wolfes självbetitlade debutalbum från 2012 och ep:n Livet släpps. Förutom dessa utgåvor har artisten även medverkat på Glada Hudik-teaterns Trollkarlen Från Oz. Nu är det alltså bara att vänta på vad som komma skall.

Om Webbmaster

Kolla även

Melodifestivalen 2015

Spela på Melodifestivalen!

Bettingbranschen är en av de branscher som växer allra mest.  Antalet sporter och evangemang som …