Ny video från Daily Planet

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

För ett tag sedan blev det klart att gruppen Daily Planet gör comeback. Det var på 90-talet bandet lyftes fram som ett av de stora synthpophoppen. De blev snabbt etablerade, men det riktiga genombrottet uteblev. Efter skivbolagsstrul gick medlemmarna skilda vägar.

Jarmo Ollila har under senare år varit aktiv i gruppen Mr Jones Machine, men är nu alltså tillbaka med keybordisten Johan Baeckström i Daily Planet. Här är deras första video från den stundande skivan, den Yazoo-doftande “Nobody's Friend”.

Om Webbmaster

Kolla även

The band HEALTH

HEALTH rekryterar Lauren Mayberry från CHVRCHES för ny version av “ASHAMED”

HEALTH har släppt ännu en spännande remix, denna gång av “ASHAMED”, en av höjdpunkterna från …