Tuesday , January 31 2023

LCTRISC – The Fire In The Distant Future

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Despotz / Playground, betyg: 6]

Jag stör mig på det där I:et. Eftersom de andra vokalerna är bortplockade borde väl rimligtvis I:et ha rykt också? Och borde inte det andra C:t vara ett K? Nåväl, om vi går på musiken istället så är den ett mischmasch av elektroniska tongångar, från 80-talsinspirerad synthpop till modern house och en hel del däremellan. Det spretar en smula och bandet verkar inte riktigt veta vilket ben de ska stå på. Vill de locka poppubliken, yachtrockarna, Summerburstbesökarna eller syntharna? Standarden är också ganska ojämn. Duon, som består av Oskar Linnaeus och Adam Jonsson, varvar halvtråkiga spår med fina pärlor som smeker hörselgången. Som exempelvis gamla singeln “Gas and Cigarettes” som är plattans bästa låt.

Om Webbmaster

Kolla även

Melodifestivalen 2015

Spela på Melodifestivalen!

Bettingbranschen är en av de branscher som växer allra mest.  Antalet sporter och evangemang som …