Saturday , August 15 2020

Vogon Poetry: – Don´t Panic

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Egen produktion, betyg: 4]

Tre snubbar i Göteborg som gillar rymden och tidsresor bestämde sig 2012 för att starta ett synthband, och här är deras debutalbum. Vogon Poetry lär enligt Liftarens guide till galaxen vara den tredje värsta sortens poesi i universum. Riktigt så långt vill jag inte sträcka mig när det gäller denna 80-talsinfluerade elektroniska trio, men inte fasiken låter det bra. Många retrosynthare uppskattar kanske deras blippande ljudbild, men låtmässigt har de en del att jobba med. Personligen finner jag deras musik nästan irriterande ointressant.

Om Webbmaster

Kolla även

Monopolx låtar remixas på albumet Dim Sum

Monopolx från Stockholm är en elektronisk akt som 2018 debuterade med den självutgivna ep:n Debris. …