Tying Tiffany – Drop

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Trisol Music Group / Soulfood, betyg: 4]

Italienskan har gett ut fyra album, men alla har gått mig förbi. Lite synd eftersom hennes mörka elektropop är ganska skön, men inte så fruktansvärt att jag sliter mitt hår i förtvivlan över att jag vandrat nio år i okunskap.
Här på femte albumet levererar hon tio spår som förmodligen kan vinna viss uppskattning inom kretsar med en förkärlek för elektroniskt anstruken pop med svärta och känsla av utanförskap. Personligen tycker jag mig ha hört liknande tongångar många gånger förut och låtarna är inte tillräckligt uttrycksfulla för att jag ska känna mig lockad att lyssna igen. Tying Tiffany är stabil, men aningen slätstruken.

Om Webbmaster

Kolla även

KÅRP – “Greasy Makeup”

Det Göteborgsbaserade musikkollektivet KÅRP, som beskriver sin musik som “dödsdisco”, är tillbaka med en ny …