Luna Green – Blue Angel

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, National, betyg: 5]

Gästar på detta debutalbum gör bland annat Niclas Frisk, Kristian Anttila och Andreas Mattsson, och musikaliskt finns inget att klaga på. Luna Green har rest runt mycket i världen och verkar ha samlat på sig en mängd intryck som kokas ner till ett musikaliskt potpurri som doftar pop, jazz och visa och även antydan till en hel del andra musikaliska influenser från när och fjärran. Att hänvisa till rökiga barer är ett klassiskt recensentgrepp när man vill beskriva denna sorts stämningsfulla musik, och kanske är det där Luna Green passar allra bäst. Men även om resultatet låter bra skulle hon i mitt tycke tjäna på att profilera sig ytterligare för att inte försvinna bland andra coola sångerskor.

Om Webbmaster

Kolla även

The band HEALTH

HEALTH rekryterar Lauren Mayberry från CHVRCHES för ny version av “ASHAMED”

HEALTH har släppt ännu en spännande remix, denna gång av “ASHAMED”, en av höjdpunkterna från …