Wednesday , April 17 2024

Navid Modiri & Gudarna – Ska du verkligen skjuta ner månen med den där?

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Bad Taste Records, betyg: 7]

Navid har hörts i radioprogrammet “Frank”, setts i “Filmkrönikan” och lästs i diktsamlingen “Skrik om du brinner”. Bland annat. Och så har han spelat musik också, en slags medveten popreggae som svänger ganska bra. Jag säger “har spelat”, för från 2009 tills nu har bandet legat nere. Det var i december som det skulle göras en engångsåterförening, men i stället resulterade det i denna platta.

Här varvas rytmer, pop, hip hop, sväng och multikulti i en salig och svängig blandning som får det att spritta i benen och rycka i dansnerven. Tio stundtals riktigt bra låtar som sprider en skön må-bra-stämning med energi och värme.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …