Tuesday , January 31 2023

Håkan Hellström till Way Out West

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Håkan Hellström är aktuell på alla fronter, det har blivit succé med nya skivan “Det kommer aldrig va över för mig” och i förra veckan hade filmen som är baserad på hans musik premiär. Nu är han också aktuell som det senaste dragplåstret till Göteborgsfestivalen Way Out West.

– Jag älskar att möta publiken i festivalmiljö och har känt abstinensen nästan krypa inpå mig i sommar. Nu får jag möjligheten igen på Sveriges bästa festival. Inte en chans att jag missar den, säger Håkan.

Biljetter till Way Out West:
www.wayoutwest.se

Om Webbmaster

Kolla även

Melodifestivalen 2015

Spela på Melodifestivalen!

Bettingbranschen är en av de branscher som växer allra mest.  Antalet sporter och evangemang som …