Wednesday , February 1 2023

Elodrama – Elodrama

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Margitproduction Music, betyg: 4]

Camilla Bondesson har blivit kallad Halmstads Lady Gaga, och själv har hon döpt en låt till “Just like Lady Gaga”. Men någon större likhet de två emellan mer än att de spelar någon slags elektropop är svår att finna. Dessutom skiljer sig deras elektropop också ganska mycket åt. Elodrama, dvs Camilla Bondesson, är mörkare, lugnare och mer nedtonad även om något enstaka spår sticker iväg en smula.
Och ja, det låter väl okej. Själva hantverket är det inget fel på. Men samtidigt låter det ganska anonymt och musiken stannar inte kvar i skallen när de tretton spåren tonat ut. Och säga vad man vill om original-Lady Gaga, anonym är hon i alla fall inte.

Om Webbmaster

Kolla även

Melodifestivalen 2015

Spela på Melodifestivalen!

Bettingbranschen är en av de branscher som växer allra mest.  Antalet sporter och evangemang som …