Megachurch – Megachurch 2: Judgment Day

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Johan Arenbo)

[album, Stressed Sumo Records, betyg: 3]

Clevelandtrion Megachurch sparar inte på krutet på sitt nya album, Judgment Day. Istället lyckas de klämma in hela 11 energiska, skräniga och kaxiga låtar på en halvtimmes speltid. Den riffiga muskelrocken leder tankarna till en ohelig allians mellan Queens of the Stone Age, irländska Therapy? och tidiga Metallica. Efter första genomlyssningen är jag trött i skallen. Halvvägs genom andra kapitulerar jag och inser att de här jänkarnas grötiga adrenalinrock inte riktigt är min tekopp. Skivans största behållning blir istället det märkliga konvolutet, som överraskar med grälla färger och en mystisk tecknad serie.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …