Sambassadeur – Memories

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[singel, Labrador / Border Music, betyg: 8]

De utsökta popmelodierna finns där, liksom den mjuka sången. Men annars skränar Göteborgsbandet lite mer än vi är vana vid. Öppningsspåret “Hours away” drar mer åt band som The Radio Dept och The Jesus and Mary Chain än vad Sambassadeur gjort tidigare. “Memories” är lite knäppare med reggaeaktiga trumtakter och mer udda stil, även om popkänslan ändå hålls intakt på något konstigt sätt. Vad kan jag säga? De har gjort det igen.

Sambassadeur är ett av Sveriges finaste popband.

Om Webbmaster

Kolla även

Tullakrok i Ängelholm – festival med bland andra Abu Nein och Timo Räisänen

Under många år var musikfestivalen Tullakrok, vid Rönne Å i Ängelholm, ett uppskattat arrangemang med …