Dimbodius uppföljare är tillslut här

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

För den som inte vill kompromissa med sin kreativa vision kan det ta tid att släppa taget om en ny skiva. Marcus Dimbodius hördes senast av med album-debuten While We Fall (2004), uppföljaren till Not Love EP (2000). Sen blev det tyst.

Sisyphus' Surrender berättar om kärlek som konsumerar. Om passion som övergått i symbios, närhet som blivit makt och omsorg som kväver. Titeln är en uppmaning att våga se sig själv som föränderlig, våga uppmärksamma striderna ingen vinner – och våga ge upp.

Albumet Sisyphus Surrender släpps den 14 november på egna skivbolaget Evenco. Singeln “Come Weigh Me Down” finns ute nu och videon kan du se nedan.

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …