Wednesday , July 24 2024

P3:s spellistor på Spotify

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Den 19 september lanseras P3 som app på Spotify. Appen gör det lätt för användarna att hitta P3:s alla spellistor.

Appen rymmer P3:s alla spellistor. Varje vecka gör P3:s musikredaktörer ett urval av den senaste musiken och deras aktuella listor presenteras i P3-appen. Här finns också Digilistan, programledarnas egna spellistor och aktuella gästredaktörers listor.

− P3 älskar ny musik och vi vill att landets alla musikälskare ska hitta till vårt unika utbud, oavsett om de befinner sig på P3:s egen webb eller på andra plattformar. Vi ser P3-appen på Spotify som ännu ett sätt för oss att möta publiken där de finns, säger Tomas Granryd, kanalansvarig för P3.

I P3-appen finns också populära humorprogram som Lilla Al Fadji, Mammas Nya Kille och Deluxe. Dessutom rymmer den höjdpunkter ur program som Christer, Morgonpasset i P3, Tankesmedjan och Ligga med P3.

För att underlätta för användarna har P3:s material på Spotify nu samlats i en app. Allt man behöver göra för att börja lyssna är att adda P3 i Spotifys appfinder.

Om Webbmaster

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …