Tuesday , December 5 2023

Daybehavior albumaktuella

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Daybehavior bildades redan 1993 och blev hyllade världen över för sitt debutalbum :Adored 1996. Bland annat fick de fina recensioner i New Musical Express, Q-magazine, The Times och självklart här i Zero.

Nu är gruppen tillbaka med en ny fullängdare. Senaste albumet Have you ever touched a Dream? Kom 2003. Sedan dess har enbart fjolårets två singlar “It's a Game” och “Silent Dawn” släppts. Dessa återfinns på nya plattan den Follow That Car! som har release nu på fredag.

Här nedan kan du se en videotrailer för albumet.

Om Webbmaster

Kolla även

RADAR – videodebuterar med “Time”

Nu ett av årets mest efterlängtade musikvideosläpp. Vissa känner dem som “Mox” och “Drozhzhi”. Andra …