Friday , February 3 2023

Christer Lundberg romandebuterar

Sångaren i Universal Poplab och Sveriges främsta radioröst Christer Lundberg romandebuterar med en originell berättelse som inte riktigt liknar något annat. Gräspojken som boken heter är en varm, kärleksfull och humoristisk berättelse om en ung man i en dysfunktionell familj, och samtidigt en hisnande skröna om att växa upp och leva ut sina drömmar.

Här nedan berättar Christer själv hur.

Köp Gräspojken hos Adlibris: www.adlibris.com

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Yves Tumor, 2023

Yves Tumor släpper nytt album och kommer till Sverige i höst!

Amerikanska Yves Tumor skiftar, ändrar och leker med gränserna som samtidens konst och kultur ryms …