Thursday , August 11 2022

Pet Shop Boys live från Berlin

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Hans-Olof Svensson)

Pet Shop Boys lanserar sitt nya album med en streamad konsert från Hebbel am Ufer i Berlin-Kreuzberg ikväll den 5 september, där Neil och Chris kommer att framföra material från Elysium live för första gången.

Den som befinner sig i Berlin kan följa sändningen på en storbildsskärm på klubben Horst Krzberg i Kreuzberg. Där går även efterfesten av stapeln med artister som Justus Köhncke (Kompakt), nd_baumecker (Ostgut Ton) samt Pet Shop Bears med flera.

Webbsändningen startar 21.00 här nedan:

Om Webbmaster

Kolla även

Northern Loner - The Paper City Conspiracy

Northern Loner – The Paper City Conspiracy

En hemlighetsfull orange folder anlände i brevlådan. Den påminde om ett uppdrag i en mystisk …