Wednesday , November 29 2023

Ny video från Alice In Videoland

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Det har varit tyst om Alice In Videoland ett tag, men nu verkar det som det rör på sig. Idag släpper gruppen en video till singeln “Spaceship” vilken är gruppens senaste singel. Trots att den är drygt två år gammal får den nu nytt liv genom videon som är klippt av bandets sångerska Toril Lindqvist.

Toril berättar själv för Zero om varför det blev så här.

– Vi spelade in den här videon redan för två år sedan men han som gjorde den fick en hårddiskkrasch och allt rann ut i sanden. Inspelningarna glömdes men när jag tidigare i somras kom att tänka på dem ringde jag filmproducenten och fick allt överblivet material som han lyckats rädda. Sen klippte jag och försökte göra nåt lustigt av det.

Någon nytt album från bandet lär dröja ett tag till men gruppens trummis och låtskrivare Anders Alexander gör den 15 augusti solodebut under namnet Slangbella.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: The Mobile Homes - Tristesse

The Mobile Homes – Tristesse

The Mobile Homes är en populär synthgrupp och det är lätt att förstå varför. De …