Wednesday , November 29 2023

The Thieves From The North – What it is, what is was, what it shall be Birds will sing for you

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Birds Will Sing For You, betyg: 5]

Dessa tjuvar från norr kommer från Sundsvall och verkar ha kommit undan med stölden. Vad är det då de har stulit? Jo, ganska traditionell folkrock, delar av hippiekulturen, lite 60- och 70-talskänsla, en aning Kalifornienpop samt en skvätt jordig rock.

Tveksamt dock om någon kommer att sakna stöldgodset här på andra skivan, för även om Hägga och hans hantlangare fixar till helt okej musik är låtarna lite för anonyma och suddiga i konturerna för att riktigt fästa.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: The Mobile Homes - Tristesse

The Mobile Homes – Tristesse

The Mobile Homes är en populär synthgrupp och det är lätt att förstå varför. De …