Wednesday , July 17 2024

State Of Drama vann Metro On Stage

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jon Josefsson)

Igår avgjordes finalen i Metro On Stage. Vinnare blev State Of Drama från Borås. Därmed tog de hem priset som bestod av 3,5 miljoner i marknadsföring i Metros olika kanaler samt kontrakt med ett förlag.

Vill man se gruppen live kommer de att spela på årets Way Out West-festival i Göteborg 9-11 augusti.

– Jag fastnade direkt för “Can't Find You Anywhere”. Den har en riktigt bra refräng och en fräsch ljudbild redan som den är idag. Med en sådan hitlåt tillsammans med den uppbackning som nu väntar kommer vi att få höra mycket mer av State Of Drama, säger Zeros Petter Jahnstedt som suttit med i en av de två jurygrupperna.

.

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …