Saturday , July 11 2020

Fox Hunting – Hurting

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[singel, Spoke Digital Agency, betyg: 7]

Aaah…elektronisk pop. 80-talsfeeling. Pet Shop Boys-vibbar. Duon Fox Hunting, som består av Peter Påhlman på sång och Niklas Kärreskog på keyboard, följer upp 2011 års EP Location med denna singel i väntan på albumet Masquerade. Här får vi hela sju versioner av låten “Hurting”, bland annat en Emmon-remix, men det originalet som är bäst. Som vanligt. Det är en ljus, glad, fartfylld poplåt som flyger fram på en blippande ljudmatta och skapar en storslagen arenakänsla. Mycket intressant, detta vill jag höra mer av.

Om Webbmaster

Kolla även

Microcosms – “Scenes”

Det går bra för amerikanska Microcosms. Chicagobandet har fått omnämnanden som “Microcosms are an unstoppable …