Wednesday , July 8 2020

El Poncho – Rooftops

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[ep, Egen produktion, betyg: 4]

Detta Göteborgsband har funnits i tre år och före denna skiva släppt två andra ep. Det fem man och en kvinna starka bandet gillar att lattja med ljud och rytmer och levererar tre låtar som blandar lekfullhet och ös på samma gång. Sångerskan Paulina Nyström påminner lite om gamla screamqueenen Cecilia Nordlund, men musiken kan nog beskrivas bäst som experimentell rock med funkfeeling. Låtarna har svårt att fastna, men det känns som att det finns utnyttjad potential i Paulina.

Om Webbmaster

Kolla även

Tegel – Desolation in Forlorn Districts

Elektronisk musiker, författare och en man som ständigt utmanar sig själv. Zero Magazine har pratat …