Hökartorget – Landet, mörkret och livet

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[ep, Flyktsoda Productions, betyg: 5]

Skivtiteln kommer från namnet på de tre låtarna som den består av. Tre låtar indiepop på svenska som hittat näring från de samtal och möten som äger rum på Hökartorget, Hedemoras centrala samlingsplats. Tydligen kan alla som vill vara med i bandet, men gruppens kärna består av fyra killar med känsla för fartfyllda och lättrallade melodier som de ramar in med gitarrslingor och skön energi. Hökartorget är kanske i snällaste laget för att riktigt få igång mina juicer men ger lite trevlig lyssning som höjer humöret.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …