Thursday , July 25 2024

MRTN feat. Lovisa Negga

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Mrtn är en av drivkrafterna bakom bloggen Stockholm Beat Connection. Under de senaste åren har han turnerat flitigt runt om i europa som DJ och i Sverige på festivaler som Emmaboda, Way Out West och Hultsfred.

Nu har Mrtn slagit sig ihop med Linköpingstjejen Lovisa Negga, Tillsammans gör de låten “Slow” som släpps den 23 novmeber och som redan nu har addats högt av P3. Lyssna på låten här nedan. Missa heller inte Lovisa Neggas soloalbum Kär som släpptes tidigare i år.

MRTN feat. Lovisa Negga – “SLOW”

Lovisa Negga – “Iskall”

Om Webbmaster

Kolla även

Anna Öberg – video till “Ligger på rygg”

Helsingborgsbördiga Anna Öberg har gjort sig ett namn med sin säregna skånska pop baserad på …