Manifestgalan firar 10 år med turné

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Manifestgalan firar 10 år och ger sig ut på turné. Manifest on Tour startar i Eskilstuna den 5 november och stor final blir det på Manifestgalan i Stockholm den 3 februari.

Lokala band i varje stad tävlar om det åtråvärda priset att få öppna 10-årsjubilerande Manifestgalan inför ett fullsatt Nalen den 3 februari 2012! Banden får också genom tävlingen chans att träffa lokal och nationell musikbransch, få sin spelning bedömd och ett personligt möte med skivbolag och förlag.

Överallt blir det showcase, seminarium och coachning. Manifest On Tour genomförs i Eskilstuna, Piteå, Helsingborg, Halmstad, Sollentuna, Sundsvall, Växjö, och Linköping med heldagar för musiker och artister.

Datum och spelställen finns här:
http://www.manifestgalan.se

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …