Tuesday , April 23 2024

Jonathan Johansson åter aktuell

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Efter den fantastiska konserten på Way Out West i somras kommer Jonathan Johansson ge sig ut på en turné i höst samtidigt som hans nya platta släpps. Den 31 oktober kommer nya albumet “Klagomuren” och i början av november drar turnén igång.

Redan i våras släpptes första singeln “Blommorna” (Se videon nedan) från albumet och som vid inspelningen av “En hand i himlen” har Jonathan samarbetat med producenten/multiinstrumentalisten Johan Eckeborn.

Jonathan Johansson slog igenom 2009 med debutalbumet “En hand i himlen” som både Grammis- och P3 Guldnominerades, albumet fick Nöjesguidens Stockholmspris för Bästa Musik och det hyllades av kritiker och älskades av en bred publik.

För mer information
www.jonathanjohansson.se

Turnéplan
2.11 Århus, Studenterhus Aarhus
3.11 Köpenhamn, Stora Vega
4.11 Göteborg, Stadsteaterns Foajébar
5.11 Göteborg, Stadsteaterns Foajébar
11.11 Stockholm, Södra Teatern
19.11 Uppsala, Uppsala Konsert och Kongress
26.11 Malmö, Babel

Biljetter
Biljetter säljs via LiveNation.se samt lokala biljettförsäljningsställen.

Annons