Wednesday , August 17 2022

Reeperbahn Festival mer än musik

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Under tre dagar (22-24 september) kommer inte mindre än 170 band spela på 25 spelställen i Hamburg. Klubbfestivalen som är den största i Europa arrangeras för sjättegången och flera svenska artister är redan bokade, Miss Li, Friska Viljor, Fatboy, Kristoffer Ragnstam & Harbour Heads och Pelle Carlberg.

På Reeperbahn Festival kan du tillfredsställa din hunger efter ny spännande musik på cirka 25 platser i det världsberömda St Pauli-distriktet. Det är en festival i en unik miljö, där staden samverkar med festivalen.

Förra året spelade tio svenska band på festivalen, bland andra Junip, Amanda Jenssen, Johnossi och lika många förväntas bli bokade för 2011-upplagan.

Under rubriken Reeperbahn Arts erbjuder Festivalen också film, musik relaterad konst och plakatkonventet Flatstock Europa 6, där dagens bästa och mest kända affischkonstnärer ställer ut och säljer en begränsad upplaga av deras signerade affischer.

Mer info:
www.reeperbahnfestival.com

Biljetter:
3 dagar: 59,50

Om Webbmaster

Kolla även

Jan Olsen - Spirit Chant

Jan Olsen – Spirit Chant

Danske singersongwritern Jan Olsen inleder Spirit Chant med själva titelspåret och det är den låt …