Mobroder: tillbaka till framtiden

Miami 1983. Cash, kokain och electro. Sjuttiotalets discokung Mobroder ser sin värld hotad av det nya, europeiska italosoundet. Kommer Mobroder och hans medhjälpare Sweet Meat och Sugar Balls att lyckas ta sig tillbaka till toppen eller ska den onde Fabrizio stå som segrare?

Philadelphia-rapparen Naeem Juwan, mer känd som MC Spank Rock, startar tillsammans med producenterna DJ Hoff och Blu Jemz ett sidoprojekt som den fiktiva karaktären Mobroder. Singeln “Rush” gavs ut i höstas och nu finns en video till Nile Delta-mixen.

Lyssna på ep:n Rush här:

Lyssna på ett smakprov ur Mobroders mixtape eller “disco-opera” här:

Kommentarer

Kommentarer

Om Hans-Olof Svensson

Webbredaktör och skribent. "A truly charming journalist" – Ray Cokes (MTV)

Kolla även

Singeln “Boy Oh Boy” känns som en skön vind utav elektroniska toner

När en stark känsla av passion kombineras med fin balans mellan arbete, musik och fritid …