Tuesday , December 5 2023

Dual Density – Fake

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Inga Karlsson)

[singel, Conzoom Records, betyg: 7]

Dual Density är Pontus Olsson, Jonas Asp och vokalissan Tess Fries. En skånebaserad trio som serverar lättsam elektropop med självklara ackord övergångar och dansanta melodier. “Fake” är en genomarbetad och popelektrisk singel som håller hög klass. Bra sång och vacker stämning förmedlas genom det kommersiella soundet. Passar inte bara perfekt för sena dansgolvsnätter och midsommarvindar runt majstången utan skulle även sticka ut fint i de kommersiella radiokanalerna.

Det här är ett klassiskt recept för synthpoppen som når ut till gemene man.

Om Webbmaster

Kolla även

RADAR – videodebuterar med “Time”

Nu ett av årets mest efterlängtade musikvideosläpp. Vissa känner dem som “Mox” och “Drozhzhi”. Andra …