Monday , August 15 2022

Ladytron – Ace of Hz

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Hans-Olof Svensson)

[singel, Nettwerk / Playground, betyg: 7]

Det obligatoriska nya extraspåret, som varje greatest hits-samling måste innehålla, är alltid en övning i “lagom är bäst”. Låten kan och får inte vara FÖR bra, för då sparar artisten (eller skivbolaget) den till något viktigare sammanhang.

“Ace of Hz”, från Ladytrons kommande samling Best of Ladytron 00-10, är så lyckad som man har rätt att vänta sig. Den följer det klassiska Ladytron-receptet med melankoliska mollharmonier i något midtempo, men den mallen tål att nötas på lite till, så det är inget problem. Tvärtom. Mixarna kommer från Tiësto, Punks Jump Up och Nycpartyinfo.

Om Webbmaster

Kolla även

Jan Olsen - Spirit Chant

Jan Olsen – Spirit Chant

Danske singersongwritern Jan Olsen inleder Spirit Chant med själva titelspåret och det är den låt …