Wednesday , June 19 2024

Trans-X i Malmö lördag 27/2!

Malmöklubben Neostalgia har flyttat från den lite märkliga fredagen till den mäktiga helgdagen lördag, och firar det lyckade bytet med att locka upp kanadensiske Pascal Languirand på scen igen. Ni som inte är personligen bekanta känner nog bättre till namnet Trans-X och även om många av dagens syntare nog inte var födda då så är nog inte låten Living on Video helt obekant. Det blir ett kortare framträdande (15 minuter) men vi vågar chansa på att man inte kommer bli besviken.

Men kvällen bjuder på så mycket mer också! Det blir releasefest för Ninjasparks nya album, med bandet själva som DJs under kvällen. Utöver det spelar Val Venosta (med två f.d. Ninjasparkare) live, under en låt med Ninjaspark som gästartister.

Förutom detta tillkommer DJs som Pesek, DJ Hitman och RymdRobban med flera. Hederliga synthklassiker utlovas såväl som ny fräsch elektronisk musik; allt från glädjesprudlande synthpop och italo till blytung industri och ebm.

Ordinarie entrépris är 80 kr, rabatt för medlemmar av Neostalgia, Distortion eller Vogon. Gå med i Neostalgias grupp på Facebook, tacka ja till detta event senast kl. 21 på lördag och dyk upp före kl. 01 så kommer du in för 50 pix.

Vi ses i laservimlet!

Om Petter Duvander

Skribent. Kulturkonsument som bytte Elvis mot Kraftwerk någonstans runt höstterminen 1983. På den vägen är det.

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …