Affordable Hybrid – No Area, No Criminals

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Black Star Foundation / Sound Pollution, betyg: 5]

Skramligt, rockigt och fartfyllt. Där har ni tre ord som passar bra in på Vänersborgskvartetten Affordable Hybrid. Detta är bandets andra fullängdare och jag gillar definitivt vad jag hör. Frågan är bara hur mycket. Tillräckligt för att betala för att få se bandet rocka på en konsertscen? Tveksamt. Tillräckligt för att stanna till en stund på en rockfestival? Definitivt. Tillräckligt för att köpa deras småpunkiga garagerockplatta till fullpris? Nej, det finns redan för mycket liknande musik i min skivhylla. Tillräckligt för att ge några tior för skivan i en reaback? Japp, även om 15 spår stöpta i samma form blir lite enformigt.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …