Det lackar mot elektronisk jul i Malmö

I morgon lördag 19 december blir det traditionsenligt elektroniskt julfirande i Malmö.

I år blir det dock dubbelt firande för alla övervintrade syntare i regionen. Man har nämligen chansen att först värma upp på stamhaket Vinylbaren, där Electric Fantastic Sound bjuder till julfest. Med början klockan 18 så erbjuds livespelningar med Mr Data, Alison, Julian Brandt, Quelles Paroles och Jean!

Framåt åttasnåret kan man sedan gå över gatan till insläppet på Chokladfabriken, där Electrixmas drar igång årets minifestival med lovande nykomlingarna Spark! Ett tillfälle som Zeros utsände minsann inte tänker missa.

Därefter följer Sadman, Aesthetic Perfection, Rotersand och tunggungarna VNV Nation som kommer underhålla till en bit in på småtimmarna.

I vanlig ordning får besökare en samlingsskiva även i år. Nytt för säsongen är dock att denna erbjuds som en nerladdning på Electrixmas hemsida efter evenemanget. Bra miljötanke! Dessutom kan de stackare som är förhindrade att närvara ta del av skivan via streaming på electrixmas.org redan nu. Lyssna och njut, vi ses i morgon!

[Obligatorisk bildlänk]

Om Petter Duvander

Skribent. Kulturkonsument som bytte Elvis mot Kraftwerk någonstans runt höstterminen 1983. På den vägen är det.

Kolla även

Cecilia Nordlund gästar den utmärkta podden Vibrafonen

Vill ni ha något intressant och trevligt att lyssna på när ni ligger på stranden? …