Zero testar StreetBlaster – – Designlurar från Sandberg

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Frans Jahnstedt)

Nyligen lanserade danska företaget Sandberg en ny produktserie under namnet “StreetGear”. Först ut är ett par hörlurar med en tuff design för dig som vill att dina lurar både ska leverera rätt ljud och fungera som en snygg accessoar. En produkt som passar perfekt för den medvetne Zeroläsaren.

Vi har testat Sandberg StreetBlaster så väl ute på fältet som framför datorn och så här blev resultatet.

Innehåll: I förpackningen följer det med två sladdar. En för datorn som fungerar som ett headset samt en längre sladd med adapter för både 3,5 som 6.3 mm stereoutgång. Perfekt för den som vill använda dem till Skype eller spel mm. Den medföljande adaptern imponerar också och visar att företaget verkligen tänkt till.

Design: Stilrena lurar i svart och vit som passar till de flesta outfits. Trots att hörlurarna är större än andra designade som exempelvis WESC sitter de bekvämt. Luren anpassar sig automatiskt efter huvudets storlek med hjälp av ett resårband i hörlursbågen. En fiffig lösning som dessutom snyggt flyter ihop med övrig design.

Ljud När det gäller ljudet finns inget att klaga på i det här prisläget, diskant som bas kommer fram perfekt och den inbyggda volymkontrollen i headsetet är till stor hjälp när man sitter framför datorn.

Sandberg tar här med upp kampen om de yngre modemedvetna. En iPhone och ett par StreetBlasterlurar är definitivt vårens grej.

Läs om och köp produkten här: http://www.sandberg.it

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …