Ny EP från Backlash

Svenska electropopbandet Backlash har kommit fram till EP2 i sin serie av minialbum. EP1 innehöll två covers av Ultravox och även denna gång bjuder gruppen på en 80-talscover, A Flock of Seagulls gamla hit “Wishing”.

Singelspåret från EP2 heter “Divine” och den kan man redan nu lyssna på via skivbolagets MySpacesida: www.myspace.com/mementomateria

EP2 släpps 18 december.

Låtlista EP2
Divine
Letting Go
Divine (SLP Remix)
Switch
Wishing (cover, A Flock of Seagulls)

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …