Janosch Moldau – Clear. One With The Sinner. Remixed

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Gästskribent )

[ep, Janosh Moldau Records Ltd, betyg: 7]

Då jag har en stark förkärlek till melankoliska britter så fastnar jag för de sköna remixarna av Clear och One With The Sinner. Originalversionerna finns annars på Janosch Moldaus album Motel Songs. Janosch låter som en blandning av Mesh, Depeche Mode och Blue October UK, alltså på intet sätt unik men ändå med en uppenbar snygghet. Visst kan det kännas lite egocentriskt att göra ett helt album med enbart remixar av sina egna låtar men eftersom detta är första gången jag hör Janosch så går det ändå hem hos mig.

Av: Annlouise Dunklint

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …