Wednesday , October 4 2023

The Juan MacLean – Happy House Remixes

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Hans-Olof Svensson)

[ep, DFA / Cooperative / Bonnier Amigo, betyg: 4]

Nu måste jag för första gången ge The Juan MacLean och DFA Records bakläxa. En nyutgåva av “Happy House” är knappast det mest spännande singelvalet som uppföljare till “One Day” från The Future Will Come. Och den mastodontpromo jag har fått – nio versioner över 67 minuter – är en samling ganska trötta och platta mixar, där Will Saul & Mike Monday har lyckats något bättre än VHS Or Beta, Lazaro Casanova, Chateau Flight och Paul Woolford.

Om Webbmaster

Kolla även

ATER KOMA – nygammalt material från den svenska nittiotalsduon

De av er som lyssnade på den svenska Depeche Mode-hyllningsskivan I Sometimes Wish I Was …