Delphic – This Momentary

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Hans-Olof Svensson)

[singel, Kitsuné, betyg: 5]

När Manchestertrion Delphic gav ut sin förra singel, “Counterpoint”, klagade jag på att den bestod av ett fett hi-nrg-beat utan innehåll. Den här gången har Delphic lyckats göra motsatsen. “This Momentary” börjar lovande, med en melodi som fastnar direkt. Men sedan väntar jag på det beat som måste komma för att musiken ska lyfta på riktigt. Och väntar. Och väntar. Efter vad som känns som ett enda långt intro, tar låten slut. Än så länge har Delphic inte förtjänat sin hype, men när de väl lyckas få alla bitar att falla på plats i en och samma låt kommer de att bli riktigt farliga.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …